h1

..sesekali menjengah..

March 12, 2009

hari nie TC bersambung… volume 6, chptr 11.. happy~ happy~  saya pun bayar la $0.25 tu untuk baca. mula-mula baca dah blank, ape case tibe-tibe je luka mookyul terbukak nie? what? did i miss anything? tapi saya telah menunggu dengan sabar selama 2 minggu dan memang yakin saya tidak tertinggal apa-apa. sangat confuse. mula-mula confuse la. lepas tu jadi marah. sebab tak paham ape yang dibaca. lepas tu lagi marah, sebab tiba-tiba rupanya dah final chapter. APA???!!!! saya tak paham!!! what’s going on???

marah~ marah~marah~

bukak wordpress nak meluahkan kemarahan. bukak balik site tadi selepas log out. kekonon nak bukak site lain la. tetiba di ruangan update, TC Vol. 6 chptr 10.. apa???!!! betul la saya tidak miss membaca, tetapi mereka yang lambat upload. kejadahnya upload chptr 11 dulu baru download chptr 10… patut la saya blank.. happy balik~ hoyeah..

lepas tu hari hujan. internet pun blank. huh, jadi macam astro jugak ke streamyx nie, hujan je jam. hampeh betul..

layan twilight lagi sekali la hihi~

p.s : sekarang tengah layan nodame cantabile. dah menamatkan due season punya anime, nie baru nak start layan live-action. giler best! sila tengok. chiaki sangat cool!!!!! – saya letak sedutan satu episode di facebook for everybody’s glimpse of the anime. sila layan. iiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!!!!!!!!!!! <— jeritan favourite chiaki hoho… terbawak-bawak pulak..

p.s.s : demam american idol kembali lagi.. sukenye adam lambert! kakkoiiiii!!!!!!

8 comments

  1. huhu. have fun mi. doing what u like. 😛


  2. nodame cantabile sgt best.

    pagi2 kak nana dh layan anime tu.


  3. hehe.. kat u-tube masih banyak untuk dilayan.. kalau nak pinjam dvd pun boleh hehe..


  4. owh. boleh ke?

    pass la kat echah.
    kak nana akan jumpa echah dlm masa terdekat ni.


  5. boleh.. boleh.. saya bagi satu season dulu, sebab second season tu pada kawan.. selamat bergembira.. kalau dah abes nonton yang live action tu pun saya pass pada kak nana juge!!!


  6. ok. nanti apa2 pas je kat ecah.


  7. mi, hapdet la blog.


  8. shida, pala utak sangat jam sekarang.. banyak sangat pikir pasal masalah negara orang.. nanti la, agak-agak dah cair sikit i hapdet.. huhu..



Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: