h1

Hero’s Come Back

February 16, 2009

1. put your iTunes, Window Media Player, etc on shuffle (i just play Winamp.. good enough)

2. for each question, press the next button to get your answer.

3. YOU MUST WRITE THAT SONG NAME DOWN NO MATTER HOW SILLY IT SOUNDS.

4. tag 10 friends.

5. have fun!

IF SOMEONE SAYS ‘ARE YOU OKAY’ YOU SAY?
Driver’s High – L’arc-En-Ciel (GTO Theme) –> kehkeh lagu jopun..

HOW WOULD YOU DESCRIBE YOURSELF?
Supermassive Blackhole – Muse (??? adakah ini bermakna aku blur? atau aku keji?)

WHAT DO YOU LIKE IN A GUY/GIRL?
Geek In The Pink – Jason Mraz (Metrosexual sangat ..eheh..)

HOW DO YOU FEEL TODAY?
Spotlight – Mutemath (OST Twilight – fye lebih menyerlah dengan sunglasses nye! bukan aku..)

WHAT IS YOUR LIFE’S PURPOSE?
Another Way To Die – Alicia Keys and Jack White (OST Quantum of Solace – jebon orang je ke keje aku?)

WHAT’S YOUR MOTTO?
Rewrite – Asian Kung Fu Generation (ooppss.. ini lagu orang frust dengan hidup dier menyebabkan dier ingin erase everything and rewrite his life .. boleh ke dikira motto yang murni?)

WHAT DO YOUR FRIENDS THINK OF YOU?
Stay Away – L’arc-en-ciel (APA??? SAMPAI HATI KORANG!!!)

WHAT DO YOUR PARENTS THINK OF YOU?
I Will Survive – Cake ( I or They will survive???)

WHAT DO YOU THINK ABOUT VERY OFTEN?
Blurry Eyes – L’arc-en-ciel (petanda nak suh wat lasik kah?)

WHAT IS 2 + 2?
Haruka Kanata – Asian Kung Fu Generation (ehhhh??)

WHAT DO YOU THINK OF YOUR BEST FRIEND?
Womanizer – Britney Spears (sumpah, bukan aku, lagu yang kata!!!!!) 

WHAT IS YOUR LIFE STORY?
7 Things – Miley Cyrus (kena bukak tag baru nie..)

WHAT DO YOU WANT TO BE WHEN YOU GROW UP?
Perhaps, Perhaps, Perhaps – Cake (apekah.. takde tujuan sungguh..)

WHAT DO YOU THINK WHEN YOU SEE THE PERSON YOU LIKE?
The First Time I Speak With You – OST Naruto (macam kena pulak..)

WHAT WILL YOU DANCE TO AT YOUR WEDDING?
Bella Lullaby – Carter Burwell (OST Twilight) – owh sungguh romantik.. kalau la piano tu edward yang main lagilah..

WHAT WILL THEY PLAY AT YOUR FUNERAL?
Bohemian Rhapsody – Queen (woah!!!)

WHAT IS YOUR HOBBY/INTEREST?
Flightless Bird, American Mouth – Iron & Wine (OST Twilight) – aku pun tak paham..

WHAT IS YOUR BIGGEST FEAR?
Endless Story – Yuna Ito (not that big, i’m afraid.. takde ke lagu tajuk cicak ke, lipas ke, creepy crawlies ke..)

IS YOUR BIGGEST SECRET?
Decode – Paramore (OST Twilight) – hah, silakan decode my biggest secret miahahaha~

WHAT DO YOU WANT RIGHT NOW?
Eyes on Fire – Blue Foundation (ano.. ape tu?)

WHAT DO YOU THINK OF YOUR FRIENDS?
I Caught Myself – Paramore (OST Twilight) – kenape tang kawan-kawan je tajuk lagu ala-ala depressing nie..

WHAT WILL YOU POST THIS AS?
Hero’s Come Back – nobodyknows (OST Naruto) – yeah.. i like..

Tag 10 rakan? Mahu tag rakan-rakan yang membaca secara sunyi (fye dan ila – walaupun aku tak berpeluang baca blog korang kan?), TP litium (kalau belum buat), tuantanah, faruq (supaya beliau apdet blog), khaiChennai, sani, zahack (sila apdet blog juge..), shahsulong dan M-I-N (wat notes kat facebook pun bleh..)

4 comments

  1. you made me miss twilight even more la, aimi..


  2. mii….hihi…

    WHAT WILL YOU DANCE TO AT YOUR WEDDING?
    Bella Lullaby – Carter Burwell (OST Twilight) – owh sungguh romantik.. kalau la piano tu edward yang main lagilah..

    abis, mu nak dance ngn sape..i tot u re gonna dance with edward gitu.

    oh. berangan memang best.😉


  3. hahaha.. edward main piano tu beforehand, pastu dier record la.. kira-kira cam suprise untuk aku la time dance tu hihi.. oh.. berangan memang sangat best..


  4. belom dapek buek… tunggu abam balik tanahair



Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: