h1

TERAMAT PANJANG OKAY!!!!

January 19, 2009

The rules: Link to your tagger and post these rules –> tagged by cachah.. thanks

List 8 random facts about yourself and tag 8 people –> sama dengan orang yang cachah tag (tak payah depa wat tag 2,3 kali). Anyway, 8 random facts, here they go :

1. I’m a sucker for handsome, sexy, mysterious and dangerous guys, which by my definition are people like daniel craig as james bond, edward cullen, horatio caine, mookyul eun, ichinose takumi, uchiha itachi, hatake kakashi, takuya kimura.. the list goes on and on .. (eh, takde lelaki melayu tersenarai? oh well..)

2. if i like a certain author, i will endeavor to collect all of his or her books, brand new, no matter how much money it takes.

3. saya suka anime. dan manga. terutama cerita romance. hahaha. mana ada kisah cinta sejati kecuali dalam buku dan drama, kan? so, ape salahnya kalau drama tak mencerminkan realiti? ape salahnya kalau hero dan heroine dier dapat happy ending? it makes me feel better to know at least, part of my dreams are somewhere out there, even though it is only in drama. kalau nak cerita yang sedih sedih dengan pelbagai hardship, dont have to look very far. tak payah tengok tv pon! eh, emo pulak. moving on..

4.  my favourite anime is naruto. and very recently, skip beat. also, slam dunk. dulu masa kecik-kecik, minat patlabor.

5. my favourite manga ialah skip beat!!! suka sangat kyoko dan ren!!! <— macam budak remaja suka character dalam novel dan drama haha.. owh, saya juga suka nana, dan hot gimmick, dan baaaaanyakkkk lagi…

6. saya sayang kawan-kawan baik saya kerana mereka sabar melayan saya walaupun selalunya i behave like a jerk.. sorry girls.. u know u love me, xoxo.. gossip girls <— takde kena mengena pon..

7. saya gembira meet uncle hussein menang AJL ke 23!!! yeah!!

8. saya penat pikir 8 random facts nie.. cukuplah..

next, i will just follow whatever cachah has included in her blog. don’t know if this is part of the tag or what, but it seems like it. so, here goes :

Myself

First name: Paris (identiti dirahsiakan hahahaha…) 

Name you wish you had: Anna Rose (gedik tak hengat!!!!!)

What do people normally your name as: Aku pun tak paham chah.. anyway, nama 4 hurup, people cant get too creative with it pon.. 

Birthday: 25 July 1982

Birthplace: Kuantan, Pahang

Time of birth: 9.00 am.. ? 

Single or taken: Single….mingle…

Zodiac sign: Leo

My appearance (I hate this part .. i’ll omit everything then..) 

How tall are you :  Secret

Wish you were taller : All the time (with lonegr legs too, hihi..)

Eye color : sometimes i wish they are grey or green hehe..

Current hair color: Rahsia

Short or long hair: Rahsia

Ever dye your hair a bizarre color : No. Tempted? Very much so..

Last time you did something dramatic with you hair : potong pendek kira dramatik ke?

Glasses or contacts : both are fine

Do you wear make up : Of course. they give my self-esteem a ten-times leverage. haha..

Paint your nails : sometimes.

Shy or outgoing: errr… balanced? of both..

Sexy or cute: errr… wish i am both kekeke..

Serious or fun: usually fun..

A turn on: wajah yang kacak?

A turn off : someone nicknamed masmona

This or That

Flowers or chocolates: errr.. errmmmm… errmmmm.. cant decide..

Pepsi or coke: either is fine

Relationship or one night stand: Relationship..

School or work : definitely work.. ada duit sendiri..

Movie or music: Both.

Country or city : city.. kalau ke country mesti ada pemandangan yang indah dan buku yang banyak untuk dibaca..

Sunny or rainy days : Sunny .. Rainy is messy..

Friends or family: Both of course..

Have you Ever

Lied :  Of course.

Stole something : Of course. Bad girl, bad girl..

Smoked :  Pernah.

Hurt someone close to you : Like, all the time? sorry people!!!

Broke someone’s heart : Maybe???  I’d like to think i am the broken hearted one.. anyway, life goes on..

Wish you were prince or princess : Never. Too much protocol. Nanti tak bebas nak baca manga dan tengok anime lagi.

Like someone who was taken : pikir jap.. be right back..

Shaved your head: gilo ko?

Used chopstick : benci.. tapi terpaksa..

Sang in the mirror to yourself :  haha.. siap record lagi.. ternyata suara aku sengau! 

Favourites Flower : lily and orchids! 

Candy :  cloret kira candy ke? 

Song : Stay Away (L’arc-en-ciel) – Geek In The Pink (Jason Mraz) – Hero’s Come Back (nobodyknow OST Naruto) – Lagu Untukmu (Meet Uncle Hussein) – Kalis Rindu (Elyana) – 7 Things (Miley Cyrus) – Kias Fansuri (M. Nasir)

Color :  Black

Movie : Twilight – The Aviator –  Harry Potter movies – James Bond movies – Bourne movies – The Thomas Crown Affair – Puteri Gunung Ledang – Ayat-ayat Cinta – Heart

Singer : Jason Mraz, L’ar-en-ciel, M. Nasir, Melly Goeslow

Junk food: Twisties BBQ 

Website : www.litium.wordpress.com 

Animal : Chats –> Cats

Ever cried over someone : malu nak mengaku .. but, yeah.. i did..

Is there anything you wish you could change about yourself : errr… kaki yang lebih hot?? haha..not like i’m going to flaunt it anyway.. 

Do you think you’re attractive : no..

If you had to choose a fairytale as your life what would you choose: Guess what, edward cullen and bella swan..

Do you play any sports :  hockey, badminton, squash

Syarat dan peraturan:

1. Apabila telah terpilih dengan malangnya, silalah menulis 16 perkara paling rawak sama ada tentang fakta, perangai tak senonoh ataupun hala tuju hidup anda. Mari kita mulakan dengan 16 perkara paling rawak…. 

a. Saya sedang menonton ANTM

b. semalam saya menonton zettai kareshi, dan syarikat mereka menjual kek-kek yang comel and very creatively decorated. saya terliur tengok cream puff tu, jadi saya ambil kunci kereta dan drive ke  baker’s cottage di presint 8 and bought myself a cream puff. talk about spontaneous.

c. my latest crush are edward cullen and nate archibald.

d. saya sudah mula mengantuk.

e. dah lama saya tak buat mani-pedi.. time to visit the beauty parlor again..

f. saya suka high heels, kerana ia sexy, tapi terlalu tinggi amatlah tidak selesa.

g. saya benci pejabat saya pada waktu ini.

h. saya rasa macam nak EL je esok.

i. 2 minggu lagi saya nak ke bandung. yeay!

j. saya sedang membaca buku david sedaris yang seriously very hillarious!!

k. insya Allah saya akan jadi maklong pada bulan 5 atau 6 nie.. seriously, maklong? euwww… <– takleh terima hakikat

l. most of the time i tend to be too hard on myself

m. saya suka buat sudoku. ia menajamkan minda. numbers keep me happy.

n. call me crazy, but i loooovvvveeeee Paris Hilton .. and Kimora Lee Simmons..

o. mid bawak balik banyak limau mandarin. kebanyakannya saya yang tala. sedapnye. bawak lagi mid. merci beaucoup!

p. i miss sharila so much!!!!

2. Silalah hasut 16 orang lain untuk melakukan perkara ini –> hukk… sape-sape nak buat silakanlah..

3. Sila tanda manusia yang telah menanda anda di peringkat awal –> cachah.. 

4. Ketahuilah, jika anda terpilih ia adalah kerana anda juga manusia biasa yang perlukan perhatian dan kasih sayang yang secukupnya ketika bayi. Erm…nasib lahhh…

1. Do you think you are HOT? – not really..

2. Upload you fav pic(s). too mmuch hassle. tak kuasa.

3. Why do you like those picture(s)? next..

4. When was the last time u ate pizza? 2 weeks ago, family reunion di rumah baru. suruh my brother call domino’s. dah call bagi alamat, domino’s ingat kat PJ. jadi kena tunggu lebih kurang sejam baru pizza dihantar ke rumah kami yang sebenarnya di S.Alam. tapi pizza tu memang sedap. The were 8 of us, 2 pizzas large, 2 pizzas regular, licin!!! dinner with the whole family is the best!

5. The last song u listen to? – Geek In The Pink by Jason Mraz.. catchy giler! suke..

6. What are you doing right now besides this? – berfikir baju apa nak pakai esok..

7. What name u prefer besides yours? Anna Rose (like i said, gedik giler!!)

8. People I tag : 

1. edward cullen

2. jesper cullen

3. Mid-Oren

4. nate archibald

9. Who is No.1 – No.4?

no. 1 : obviously, edward cullen in twilight saga. *sigh*

no. 2 : jesper yang comel dalam twilight .. walaupun comel dan tenang, sebenarnya jesper ada quite a violent history..

no. 3 : Mid yang bawak balik banyak limau

no. 4 : kekeke.. nate archibald gossip girl..

eh, that’s all? FINALLY!!!!!

2 comments

  1. paris…
    thanks layan tag…
    hey mu tag edward cullen ka…hoho..nate archibald sekali?
    huhuuhuhu…
    mu hot. sebab tu mu buat facial rm30 jah. kami buat rm40. huhu😛


  2. owh mahu tambah … Favourite movie : The Lakehouse. yak ak au!



Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: