h1

Api Abadi

December 6, 2008

sudah lama tinggalkan nekoparis. bukak-bukak sudah lain. haha.. bagus jugak ada space for QuickPress. tak payah susah-susah mencari. ok, takde idea nak tulis apa. takde juge gambar menarik. jadi, cuma nak share lirik lagu kegemaran minggu ini. kalau saya ada pakwe (dan kalau suara saya sedap), saya nak nyanyikan lagu nie untuk die. siapakah die? hmmmm

Eternal Flame :

Close your eyes, give me your hand, darling,
Do you feel my heart beating,
Do you understand,
Do you feel the same,
Am I only dreaming,
Is this burning, an eternal flame

I believe, it’s meant to be, darling,
i watch you while you when you’re sleeping,
You belong with me,
Do you feel the same,
Am I only dreaming,
Is this burning an eternal flame

Say my name, sun shines through the rain,
A whole life so lonely and then you come and ease the pain
I don’t wanna lose this feeling … ooohhhh..

p.s Selamat Pengantin Baru buat fahmi, aishahwarya and pu3yati (dapat pegi kenduri aishahwarya je.. tu pun habes sesat barat haha..).. fahmi dah kawen, dah tak boleh dibuat lelaki simpanan lagi hahahahaha… anyway fahmi, aku doakan kau berbahagia.. nak karaoke masih boleh ajak aku haha..

One comment

  1. ni ha. edward cullen.



Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: