h1

Cara Lain Untuk Mati

November 10, 2008

depressing je tajuk tu kan haha..

saya tengah menggilai lagu tema Quateng oh Soleh tu, yang bertajuk Cara Lain Untuk Mati (Another Way To Die), nyanyian Jack White of White Stripes dan Alicia Keys.

bila membaca review tentang lagu ini, kebanyakan orang tidak menyukainya. peduli ape. saya tetap suka. saya suka liriknya, saya suka arrangement. i simply like it. takde ape-ape sebab.

saya pasang lagu itu dari youtube berkali-kali setiap malam. malam ini saje dah dekat sepuluh kali. kalau jiran sebelah boleh dengar, harus bengang.

saya tak dapat nak download the song properly. kalau tak, tentu sudah jadi ringtone saya. sungguh cool la. teteteteteng! <– guitar strum intro lagu tu haha…

6 comments

  1. nanti aku try carik. and download. ke mu dah ada? share le..
    ops…lupa nak email lagu otromen. nanti eh.🙂


  2. belum ada!!!! kalau dapat download, tolong eh.. otromen aku dah tengok.. thank you..


  3. finally… aimi dh dpt donlod lagu ‘cara lain untuk mati’. yeaahhh


  4. donlod and simpan dalam handphone, rupa-rupanya handphone takleh play mp4!!! tak dapat jugak jadi ringtone!!


  5. aku dah ade.nak?


  6. M.I.N : tentulah nak!!!!



Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: