h1

menanti 6 november

November 1, 2008
abang danny @ james bond 007

abang danny @ james bond 007

 

tak sabar nak tunggu quantum of solace .. lately, bila pegi pawagam, 5 minit sebelum movie started, saya mesti sawan. sawan bila keluar trailer QoS tu. daniel craid is so, so, so very juicy!! yak ak auuu (memetik kata echah)…

6hb juga heroes season 3 keluar. hoho.. hmmm.. esok kena marathon season 2 nie, dulu tengok merapu-rapu je, sebab horatio lagi penting, walaupun peter pitrelli tu sangat HOT!

6 november juga saya dapat baca perkembangan mookyul eun dan ewon jung..

 

sungguh sibuk nampaknye!

p.s to frens yang datang ke rumah hari nie, thanks a million. kalau sup yang buat soto tu sedap, ketahuilah, saya yang buat (harharhar gelak bangga) dengan bantuan fisha dan mid sebagai tukang rasa dan tukang tambah gula sebab terlebih masin (hikhikhik gelak segan dan malu…).. gambar sangat banyak, akan cuba upload sebanyak mungkin.

p.s.s. itachi sangat cute tetapi sangat twisted! why???

p.s.s.s terjumpa sketch mangaka totally captivated tentang muka lee gungwon mase muda.. giler ensem nak mamp! (ok, korang sumer tak perlu paham..)

6 comments

  1. kesetiaan mu kepada abang craig tidak pernah berubah…

    apa kata mu jadi gadis bond…. hehe😛


  2. aku tak cukup eksotik nak jadi gadis bond muahahahaha…


  3. ida pun sama sawan sama abang Craig. hyperventilating gila! tu pasal QoS kena pegi tengok sorang2, kalu tak, spoil mood bila yg lain rasa dia biasa2 je.. hahaha!!

    mi, naper tak bagitau ada open house. mau juga menjengah..


  4. shida sorry sangat2!!! sungguh2 tak teringat.. pasal number shida takde dalam phone kot.. sorry tau shida, lenkali kami buat, kami mesti jemput!!! tak pun, datang je la rumah, tapi takde la makan rendang bagai … biskut chipsmore je la hihi..


  5. hihi.. no hal. bleh je buat pot luck😉

    tomorrow’s coming. rasa macam nak cuti je pegi nonton abg Craig!


  6. Gdwajt



Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: