h1

tut..tut..tut..tut..tut..tut..

August 14, 2008

shahsulong kata, Allah takkan uji hambaNya dengan ujian yang tak mampu dia tanggung.. betul la tu.. saya mampu tanggung ujian-ujian yang mendatang .. tapi sesungguhnya, saya rasa sungguh terbeban dengan apa yang berlaku di sekeliling saya. dan semuanya, bukan saya yang jadi permulaan perkara yang berlaku. saya seolah-olah berdiri tanpa bersalah di tengah kekalutan dan kekelibutan ini, lalu menjadi mangsa. tut.. tut… tut.. tut..tut…tut…tut….tut…tut…..tut….tut…tut….tut…..

6 comments

  1. bawak bersabar ye.ingat Allah banyak²

    uish…macam xpercaya plak 1st.


  2. hai M-I-N .. boleh berkenalan? hehe..


  3. parisssss! [menjerit sambil berlari/terbang ala human torch nak selamatkan mu dari perkara2 yang berlaku dan membebankan mu…]-if only i can la…
    🙂

    take care mi…


  4. boleh je cik Paris…..Hilton?🙂 hehehehe.not sure thats your real name. got my email kan?


  5. echah : haha .. aku dah beli lappie baru .. jadi aku dah bertenang .. tapi aku tidak tenang sangat pasal lappie baru pasal macam banyak kekurangan dari segi documentation… doakan la lappie ini tidak kaput sampai bila-bila..
    M-I-N : hehe … takde la Paris hilton.. dier suka publisiti .. siap nak bertanding presiden US hehe.. saya low profile je.. muahahahahaha…


  6. glad you feel calmer..

    me? i think i’m calmer also. sejak terlibat dalam accident last weekend, rasa berapi dan terbeban dengan semua benda dah hilang. memang la ada sikit2 rasa pressure tu, tapi mak pun dah subdued, tak memaksa-maksa sangat bila my mood lari..

    agaknya dia pun terfikir apa yang ida fikir, kalaulah Allah tak jauhkan maut tu, mungkin ida tak ada peluang lagi untuk ….

    sigh. what 77 said should be of much a reminder for me too..



Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: