h1

Penantian Tak Bertepi

July 3, 2008

It is best to wait for the one we want,   <—- horatio??

Rather than settle for the one that is available,

It is still best to wait for the one we love, 

Rather than settle for the one who is around,

It is still best to wait for the right person,

Because life is too short to waste on the wrong one.

 

Great love grows steadily over a lifetime,

Most good things in life take a long time,

And they are all worth waiting for,

These, despite the facts that although

Waiting, requires a lot of things

 

Love comes in different shapes,

Sometime it comes in wisdom,

At other time in justice,

And oftentimes in hopes.

6 comments

  1. mi…oh tidakkkk…abg h mu ada anak yg cute…lasum tok sama ngan dia….muahahahaha. laki aku sgt suka csi miami…ohhh…apakahhhhhh


  2. hehe .. abg H pun memang cute aper .. sebab tu anak dier pon cute hahahahaha … malam rabu korang akan ditormentoleh horatio nampaknye … yeeehaaaaa!!!


  3. good words mi. hehe. 🙂
    aku tidak sedar sejak bila aku mengabaikan segala csi sedangkan dulu sanggup tak kua rumah semata2 nak tunggu csi, even on sunday. gilos.


  4. apakah korang dalam mood berpantun/bersyair dalam bahasa omputeh skrg? echah pun ralit berpantun inggerish…


  5. Dalam 3 jenis CSI, yang Miami paling best, sebab Abang H sangat macho, especially bila dia pakai spec hitam pandang kat tepi, then buka spec tu sambil toleh tengok kat camera… fuhh! Abang H ku (Abang Hatta… hikhikhik…) pun boleh bengang sebab I gila CSI, sampai anak kencing berak pun boleh hold dulu nak gi basuh… Cayalah Aimi!!!


  6. aishah : aperkah yang boleh aku katakan, aku memang sukakan lelaki-lelaki macho sedunia ..

    medcham : aku mengubat jiwa yang lara huhuhu …

    asiah : Horatio memang sangat macho … setuju … setuju …



Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: