h1

kalaulah..

June 19, 2008

 kalaulah saya ada pakwe, saya mau amik gambar cenggini… romantiknye ..

awwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwww …

 

 

8 comments

  1. I pernah terbaca buku psychology. Pasangan yang tak suka berpeluk secara berhadapan, contohnya macam your downloaded pictures tu, actually pasangan tu tidak memiliki keyakinan diri, low self confidence, low self esteem. Err… “unluckily” I termasuk in that category. Hehehe…


  2. huuu….sabar mi…


  3. ahaha ni ko kena tunggu ada laki baru boleh ambik gambar macam ni tau! pakwe still off-limits! hehehe..


  4. asiah : hehe .. kalau dapat gambar berpeluk secara berhadapan yang comel dan romantik saya akan masukkan jugak muehehehehe …

    cachah : hihihihi … gelenya aku nehs!!!

    farwoq : baiklah en.farwoq!!! tunggu nanti gambar kawen saya cenggini fufufu ..


  5. Kalau suami… lagi romantik, kan?🙂


  6. peluk dia, takmo kasik lari….

    lelaki tu yg meteor garden tu kan…ape tah nama dia


  7. kalau aku ada pakwe…aku pun nak pelok macam ni…hahahahahaha!!!


  8. tuan tanah : kalau suami .. hmm ..

    ahkon : itulah dier vic zhou atau nama beliau dalam meteor garden ‘hua zhe lei’

    fadh : mari kite pelok pakwe kiter semue begini .. ooopsss faruq kate kena tunggu jadi laki baru boleh muahahahah …



Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: