h1

the day i coloured my toenails pink (Part I)

May 5, 2008

the day i coloured my toenails pink was the worst day of my life.

right now i cannot write the whole story because i have so many things to do … errands to run .. just finished buat mykad application .. tadi pegi bank langsung tak boleh buat aper because mykad belum siap lagi … that means tak bleh guna kredit kad, tak boleh keluarkan duit sebab takde atm card, no touch n go semua tunai dan sebagainya … setakat nie dah berhutang dengan kawan-kawan dekat rm300 … dang … abes duit bulan nie … nie nak lari ke JPJ buat lesen … jadi, boleh bayangkan tak aper yang berlaku on the day i coloured my toenails pink??? later i’ll give full story .. right now, gotta run!!!

5 comments

  1. Harap2 semua kesedihan akan terus berlalu pergi..(jauh-jauh..)


  2. thank you kak nana … tapi hari nie masih bersedih sebab dah habis dekat seratus setengah buat ic lesen dan sebagainya … huhu ..


  3. alahai jahat betul org yg curik tu (mmg la pencuri jahat kan…)
    orang jahat lambat laun akan dapat balasan jugak kan…


  4. takpe la kalo bersusah2 skang..

    sok lusa, matahari kembali menyinar, masa tu semua yang duka akan bertukar menjadik ceria semula..😉


  5. uiks…dpt tahu bile baca blog echah…
    tabah k…
    marilah sama2 kita doakan ketidaksejahteraan org yg mencuri itu. amin



Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: