h1

tag dari cachah sejak berkurun yang lalu …

April 8, 2008

Sebenarnya, sepatutnya hari ini saya kena pegi kelas bahasa perancis, tetapi partner saya tidak dapat pegi kerana masalah peribadi, jadi memikirkan saya juga malas nak tempuh kl yang jam tu sorang-sorang, jadi saya tidak pergi juga. saya pun buat la tag TIGA yang cachah dah tag kepada saya sejak 13 kurun yang lalu :

senaraikan TIGA item/perkara berkaitan…

Dalam laci di pejabat

  • calculator
  • buku konvo DPA
  • stationeries

Dalam laci di bilik tidur

  • album (tak ingat dalam tu gambar ape)
  • manga
  • novel-novel yang belum dibaca

Dalam laci di dapur

  • hehehehe … kat rumah takde kabinet dapur yang ada laci .. hehe ..

Dalam handbag/manbag

  • handphone
  • wallet
  • mp3 player

Dalam wallet

  • duit (yang tidak banyak)
  • membership and reward cards
  • stamps

Nama teratas dalam phonebook

  • $airol
  • cik hudha
  • abah

Nama paling last dalam phonebook

  • zurina
  • zulfaharu***
  • zali m*m k*

Nama speed dial

  • tiada siapa-siapa pun

Souvenir paling dekat dengan kamu sekarang

  • magnet yang kawan-kawan dan diri sendiri bawak balik (semua terlekat di dinding)
  • handphone key chain berbentuk glove .. china mari .. sangat comey …
  • miniature etnik kaum myanmar ..

Stationery berwarna merah yang terhampir di sekitar kamu

  • magnet
  • pen merah (obviously …)
  • errr … book ends (kaler pink … shade of red la kirenye ..)

Kawan-kawan yang nak ditag…

  • sufi
  • fishesfishesfishes
  • shahidasulong

sekian, terima kasih.

3 comments

  1. thanks mi. even it’s late, but it is never too late. hehe😆


  2. Where are you studying french? Sounds interesting… Alliance Francaise?


  3. hi lola. i amik french kat IDFR .. free hehe … tapi tak tau pulak bila next registration ..



Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: