h1

.. jEEwaKacHau ..

March 7, 2008

saya tengah mengalami tekanan perasaan. saya memang tengah tertekan. unfortunately, i can’t say or tell others about my dissatisfaction. saya cuma boleh cakap saya tertekan.

dengan tekanan ini, saya rasa saya tidak boleh bekerja untuk waktu ini. saya kena beredar dari bilik pejabat ni dan pergi ke tempat lain. mula-mula rancangan saya nak gamble merewang ke kl, pegi klcc ke, the curve ke, times square ke, pas tu duduk kat kedai buku sampai pengsan. tapi tayar kereta saya pancit. jadi terbantut.

saya juga merancang nak ke alamanda sahaja, untuk lepak bersama kawan-kawan. tetapi hari ini hari jumaat. kawan-kawan lelaki saya semua kena gi sembahyang jumaat. kawan-kawan perempuan saya : 2 orang sedang berkursus di idfr, hana, echah, siti sumer balik kampung mengundi, kak mas kena chicken pox pulak, fishes di seberang laut, mides bertugas di bilik gerakan. sungguh saya tiada kawan. saya terfikir, mungkin saya boleh ajak yat atau tim keluar, tapi, tayar kereta saya pancit.

jadi, tercongok la saya kat sini, sementara tunggu petang untuk tayar saya diganti. dengan fail yang bertimbun, staf semua cuti mengundi, saya kebosanan dan tertekan.

3 comments

  1. mi…i m back…😛


  2. welcome back … aku terjumpa website manga yang aku suka .. so asyik baca manga je, keje langsung hampeh .. malam nie ANTM yeah!


  3. aku pon sama semenjak dua menjak ni……



Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: