h1

my man must …

July 21, 2007

my man must :

1) know how to fix a car – any kind of problem : low/dead battery, puncture tyres, accident procedure, broken glass, anything, u name it, he can fix it

2) know how to do plumbing job – leaking pipes, unfunctioning sink, anything

3) know all carpentary skills – fix a broken bed, sofa, coffee table etc

4) know how to cook, preferably, DELICIOUSLY as i’m not a very good cook

5) know basic medication / emergency first aid sort of thing – how to treat cuts, burns, headache, stomache, pimples ..

huhu .. he must be mr perfect .. guess it will be forever til i find him .. or he found me ..

7 comments

  1. nak mcm tu jugak bole? kene tau skill2 tu semua n rajin nak buat bende tu when the times come. hehhehe


  2. boleh boleh .. every girl wants her man to be perfect in every way. aku ader tambahan. my man must look hot and sexy in jeans and white t-shirt. fufufu …


  3. banyak sangat permintaan ni…aku nak yang biasa2 je..kalau tak reti buat beberapa perkara di atas, cukuplah sekiranya dia mengenali orang2 yang terlibat dengan perkara2 yang dia tak reti itu..bleh menambahkan networking…huhu…

    kalau tak hensem pun, cukuplah sekadar sejuk mata aku memandang..hehehe

    tapi kalau nak dapat, ditakdirkan…yang ensem dan berkemahiran dalam semua perkara di atas, ambo terima saja..haha :p


  4. ehm…aku nak tambah 2 perkara lagi….
    aku suka dengar bila lelaki tu bercerita dia suka bertanam dan memancing…rasa macam dia tak kekok klu duk kat kampung2…hehehe, aku ni impikan lelaki yang sejati kut…mcm penulis ckp…perlu tahu semua basic2 yg tak memerlukan kita kuar blanja ek…….


  5. uh uh uh…byk permintaan mu ni mi…good luck dlm mencari.tp kalu dh jumpe dan dia ada kembar…introduce laa kat kami2 ni…hahahahaha


  6. sufi adakah mu cube berlaku curang? fufufufufu ….


  7. then u should look for a foreman who do plumbing n carpenting as his part time job, who is a son of a chef and once enroled in med’s school to be a male nurse…hehe…keep on dreaming gal…kikiki…peace!



Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: